Yılın transfer bombası! Aboubakar Kayseri'ye transfer oldu

İncesuspor'un büyük transferi Aboubakar, Kimsesizler Emlak sponsorluğunda ilçeye kazandırıldı. İncesuspor, şampiyonluk yolunda iddialı bir adım attı. Kulüp Başkanı Hasan Çiftçi ve Mehmet Kimsesiz'in transferle ilgili neler söyledi? Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Yılın transfer bombası! Aboubakar Kayseri'ye transfer oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İncesuspor, yılın transfer bombasını Aboubakar'ı kadrosuna katarak patlattı.

Hasan Çiftçi Başkanlığındaki takım, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusuyla aynı ismi taşıyan Aboubakar'ı kadrosuna kattı. Bu transfer, Kimsesizler Emlak sahibi Mehmet Kimsesiz'in sponsorluğu ile gerçekleşti.
Aboubakar, İncesuspor formasıyla çıktığı ilk maçta son derece etkili bir performans sergiledi. İncesuspor, rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti. Takımın bu başarısında Aboubakar, son derece etkili bir performans ortaya koydu. 

Yılın transfer bombası! Aboubakar Kayseri'ye transfer oldu

Mehmet Kimsesiz bu önemli transfer için ‘Aboubakar takımımıza hayırlı olsun’ dedi. İncesuspor'un bu hamlesi, takımın şampiyonluk yolundaki iddiasını güçlendirdi.
Aboubakar ise transfer sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederek, İncesuspor'a başarılı olmak için geldiğini belirtti. Memleketine büyük bir jest yapan Kimsesiz, takımın başarısı için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. Başkan Hasan Çiftçi de Kimsesizler Emlak'ın desteği için Mehmet Kimsesiz’e teşekkür etti. Aboubakar'ın performansı ilçe halkında günün en çok konuşulan konusu oldu.