Yeşilhisar ve İncesu'daki hırsızlık olayları aydınlatıldı

Yeşilhisar ve İncesu'da 4 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayları, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aydınlatılarak, olaya karışan iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yeşilhisar ve İncesu'daki hırsızlık olayları aydınlatıldı

4 Eylül 2021’de Yeşilhisar’ın Erdem ve Gülbayır ile İncesu’nun Subaşı Mahallelerinde 5 adet haberleşme, enerji ve nakil kablosu çalındı.

Olayın ardından İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından hırsızların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmaların ardından hırsızlık olayının bir araç ile D.Ö. ve S.Y. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edildi. Hırsızlık olayından bir gün sonra Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından şüpheli 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Böylece İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde meydana gelen 5 faili meçhul haberleşme, enerji ve nakil kablosu hırsızlık olayı aydınlatıldı. Hırsızlık olayında yakalanan D.Ö. ve S.Y. isimli şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.

>>Ekrem Nazlı