Yeşilhisar'da öğrencilerin geleceği için istişare toplantısı gerçekleşti

Eğitim Destek Platformu İl Başkanı Avukat Fevzi Konaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Yeşilhisar'da eğitim ve öğretim faaliyetlerine ilişkin çeşitli paydaşlarla bir araya geldi. Toplantıda öğrencilerin akademik ve sosyal gelişiminden ortak eğitim çalışmalarına kadar birçok konu ele alındı.

Eğitim Destek Platformu İl Başkanı Avukat Fevzi Konaç ve yönetim kurulu üyeleri, eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla Yeşilhisar’da istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenler Odası’nda düzenlenen toplantıya Yeşilhisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, İlçe Müftü Vekili Huzeyfe Yılmaz, Yeşilhisar KİMDER Temsilcisi Mehmet Ulusoy, emekli öğretmen Ahmet Karakaş, Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Başar ve TÜGVA İlçe Temsilcisi Deniz Atasoy katıldı.

Yeşilhisar'da öğrencilerin geleceği için istişare toplantısı gerçekleşti

Eğitim ve öğretim faaliyetleri değerlendirildi

Gerçekleştirilen istişarede, ilçede yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri değerlendirilirken öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri, değerler eğitimi ve gençlerin geleceğe hazırlanmasına yönelik çalışmalar görüşüldü.
Toplantıda ayrıca eğitim alanında gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ele alınarak eğitim paydaşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Eğitimin niteliğinin artırılması ve öğrencilerin çok yönlü gelişimlerinin desteklenmesine yönelik yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, ortak akıl ve istişare kültürünün önemine dikkat çekildi.