Yeniden başkan olan Altınkaya 'ya kutlama mesajları

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Sema Karaoğlu, yeniden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanlığına seçilen Veli Altınkaya 'yı kutladı.

Yeniden başkan olan Altınkaya 'ya kutlama mesajları

Cabbar, mesajında, genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Veli Altınkaya ve yönetimini tebrik etti.

Basının önemine değinin Cabbar, "Veli Altınkaya ve ekibine başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Kovid-19 tedavisi devam eden Altınkaya 'ya acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Sema Karaoğlu da Altınkaya 'yı tebrik ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Demokrasinin olduğu yerde yarışın olabileceğini vurgulayan Karaoğlu, şunları kaydetti:

"Basınımızın güzide çalışanlarını temsil etmek için bu yarışa katılan Sayın Veli Altınkaya ve Sayın Olcay Düzgün 'ü demokratik haklarını kullandıkları için tebrik ediyorum. Demokrasinin güzel bir örneğinin sergilendiği genel kurulda üyelerinden aldığı oylarla yeniden başkan seçilen ve güven tazeleyen Altınkaya 'yı tebrik ederim."

İyi Partili Kazım Yücel, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Veli Altınkaya 'yı tebrik etti ve başarı diledi. Yücel, koronavirüs tedavisi devam eden Altınkaya 'ya da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yücel, "Kayserimizin güzide basın mensupları, kendilerini temsil edecek başkanın seçimi için sandık başına gitti. Türkiye Cumhuriyetinde bir nevi kamu görevi üstlenen ve toplumun olan bitenden haberdar olmasını sağlayan güzide basın mensuplarımızın demokratik teamüller içerisinde gerçekleştirdiği seçimin anlamlı ve önemli olduğunu düşünüyorum. Demokratik sistemin en güzel yanını ortaya koyan bütün basın mensuplarını kutluyorum. İki adaylı seçimde önce aday olan arkadaşlarımı bu demokratik haklarını kullandıkları için tebrik ediyorum. Ortaya çıkan sonuç dolayısıyla da güven tazeleyerek Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Veli Altınkaya 'yı ve yönetimini tebrik ediyorum. Şehir Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören Sayın Veli Altınkaya 'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyorum." dedi.

AA