Muhammed Kösedağ

Çok Zor Maç!

Muhammed Kösedağ

Kayserispor, yarın Konyaspor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıkacak. Bu karşılaşmanın, önceki Fenerbahçe maçından daha zorlu geçeceğini düşünüyorum. Özellikle Konyaspor'un kötü gidişi ve ateş hattında bulunması, bu maçı onlar için adeta bir kurtuluş maçı yapıyor.

Diğer yandan, Kayserispor cephesine baktığımızda, hem ligde hem kupada dolu dizgin ilerleyen takım, Fenerbahçe maçıyla 7 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Fenerbahçe karşısında alınacak her puan sürpriz gözüyle bakılıyordu. Bu nedenle karamsarlığa kapılmadan yeni bir sayfa açmak gerekiyor. Yeni bir çıkış başlatmak çok önemli. Kayserispor’un hali hazırda silinecek bir üç puanı var. Ligde hiçbir şey bitmiş değil.

Sakatlık konusu da büyük bir etken. Geçmiş sezonlara göre Kayserispor'un bu yıl büyük sakatlık sorunları yaşamamış olması oldukça sevindirici… (Nazar değmesin…) Umarız takım, sakatlıklardan uzak bir şekilde istikrarlı bir performans sergilemeye devam eder. Ufak tefek sakatlıklar illaki olacaktır ancak takımın bütünlüğünü bozacak sakatlıklar geçmiş yıllarda Kayserispor’a büyük kayıplar verdi.

Teknik direktör Recep Uçar'ın liderliğindeki Kayserispor, çıkış sezonunu yaşıyor gibi görünüyor. Uçar'ın takımda uyumu sağlaması, oyuncularla olan etkileşimi, mütevazi tutumu ve bilgi birikimi, takımın performansındaki artışın arkasındaki önemli faktörlerden biri. İşini hakkıyla yapan insanların her zaman başarılı olacağına inanıyorum. Recep Uçar'a ve Kayserispor'a gelecek mücadelelerde başarılar dilerim. Allah yollarını açık etsin.

Konya maçı kritik bir maç… Yeni bir seri başlatmak için önemli… Takımda işler yolunda gidiyor. Yönetim de elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Sezon başında büyük badireler atlatıldı. Transfer tahtası kapalı olduğunda takım için çok karamsar yorumlar yapıldı. Transferler yapıldıktan sonra da bu yorumlar devam etti.
Ancak gelinen noktada Kayserispor herkesi ters köşe yaptı. İnşallah ilk yarı bu şekilde kazasız belasız tamamlanır. Ardından ikinci yarı için yeni planlamalar yapılır

Yazarın Diğer Yazıları