Yaz Ayları Döviz Kuru İçin Riskli mi?

Döviz piyasasında, hareketli günler başladı. Döviz yatırımcısının yakından takip ettiği dolar ve Euro yılsonuna doğru daha da yükselebileceği ekonomistler tarafından duyuruldu. Ekonomist Selçuk Geçer, yaz aylarında döviz kurunun nasıl seyredebileceği yönünde önemli tahminlerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Yaz Ayları Döviz Kuru İçin Riskli mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz piyasasında, yaşanan yükselişler sonrası yatırımcılar ne kâr elde edeceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte döviz kurunda yaşanabilecek olası yükselişlere dikkat çekti. Geçer, yatırımcıları piyasadaki gelişmeleri sıkı bir şekilde takip etmeye ve gelecek senaryoları değerlendirmesi gerektiği yönünde tavsiye verdi.

Geçer'in önemli bir diğer öngörüsü ise ABD ve İran arasındaki gerilim oldu. Ekonomist, bu gerilimin tırmanması durumunda felaket senaryolarının gündeme gelebileceğine vurgu yaparak, ABD'nin İran'a müdahalesi sonrasında Rusya'nın devreye girebileceğini belirtti. Bu durumun küresel piyasalarda belirsizliğe ve karmaşıklığa neden olabileceğini ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

8 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları
Dolar
Alış: 31,94
Satış: 31,95

Euro
Alış: 34,94
Satış: 35,00

Sterlin
Alış: 40,99
Satış: 41,00