Yavaş'ın Ardından Baki Ersoy'dan Dikkat Çeken Hamle

Pınarbaşı'da sevenleriyle buluşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mitingi sonrası, MHP Milletvekili Baki Ersoy'un Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve çiftçilerle bir araya gelmesi dikkatleri üzerine çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Yavaş'ın Ardından Baki Ersoy'dan Dikkat Çeken Hamle

İl Seçim Kurulu’nun 2 Haziran’da yenilenmesine karar verdiği Pınarbaşı seçimleri öncesi Baki Ersoy’un Pınarbaşı’da çiftçilerle bir araya gelmesi dikkat çekti.

Yavaş'ın Ardından Baki Ersoy'dan Dikkat Çeken Hamle

Suların durulmadığı ve seçimin yaklaşması üzerine partilerin seçim çalışmalarını hızlandırdığı bu dönemde, Mansur Yavaş’ın CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan’a destek için katıldığı miting sonrası, MHP Milletvekili Baki Ersoy’un Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve çiftçilerle buluşması gözleri Ersoy’a çevirdi. 

Yavaş'ın Ardından Baki Ersoy'dan Dikkat Çeken Hamle

Pınarbaşı’nın Saçlı Mahallesi’nde çiftçilerle kahvaltıda buluşan ve bunu sosyal medya hesaplarından duyuran Ersoy, konuya ilişkin; ‘Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Pınarbaşı’mızın Saçlı köyünde civar köylerimizdeki çiftçilerimiz ile yoğun katılım ile bir araya gelerek kahvaltı yaptık. Organizasyonda emeği geçen başta ev sahibi çiftçimiz Ahmet Doğan Çalık olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz.’ açıklamalarında bulundu.