Yataş 50 eleman arıyor! Yılda 4 ikramiye verilecek - İş ilanları

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Yataş firması, İŞKUR üzerinden acil eleman ilanı verdi. İş imkanları neler? Çalışma koşulları nasıl? Başvuru koşulları neler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Yataş 50 eleman arıyor! Yılda 4 ikramiye verilecek - İş ilanları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alım gücünün düştüğü enflasyon ve zamların art arda vatandaşı zorladığı bugünlerde, işsiz kalan vatandaşların iş arayışı yoğunlaşıyor. İş arayışı süren vatandaşlar için işe yerleştirme oranı İŞKUR’dan Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren YATAŞ'ta çalıştırılmak üzere acil elaman ilanı verildi.

Yataş 50 eleman arıyor! Yılda 4 ikramiye verilecek - İş ilanları

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren şirket İŞKUR üzerinden acil eleman başlığıyla ilan vererek 50 kişi alacağını ilan etti. Lojistik depo işçisi olarak çalıştırmak üzere askerliğini yapmış, 22 - 40 yaş aralığında mezuniyet şartı aramaksızın vasıfsız eleman aradığı ve vardiyalı çalışma sistemi olan firmada pazar günleri ise tatil.

Hacılar ilçesi hariç, Kayseri'nin her bölgesine personel servisi imkânı bulunan firmanın maaş ödemeleri her ayın 7’sinde yapılıyor. Yılda 4 ikramiye, 4 iaşe ödemesi veren şirket yılda 2 defa nisan ve ekim aylarında zam uygulanmaktadır.