Yapı kredi ile tarihi anlaşma: Kayseri'de emlakçılara çifte kazanç!

Kayseri Emlakçılar Odası, Yapı Kredi Bankası'yla yaptığı anlaşmayı duyurdu. Bu anlaşmayla birlikte hem ev almak isteyenler hem de emlakçılar için kazanç kapısı açılmış olacak.

Kayseri’de Emlakçılar Odası ve Yapı Kredi Bankası tarihi bir anlaşmaya imza attı. Başkan Selim Atasoy yeni anlaşma ile hem üyelerin müşterilerine daha avantajlı kredi imkanı sunulacağını hem ed emlak ofislerine prim ödeneceğini söyledi.

Avantajlı kredi kullandırımı!

Başkan Atasoy haberi şu sözlerle duyurdu, ‘Kayseri Emlakçılar Odası olarak, Yapı Kredi Bankası Kayseri Bölge Müdürü ve değerli şube müdürleri ile bir araya gelerek üyelerimize yönelik önemli bir iş birliği anlaşmasına imza attık.

Yapılan görüşmeler neticesinde, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin müşterilerine daha avantajlı kredi imkânları sunulması ve kredi kullandırımlarında emlak ofislerimize prim ödenmesi konusunda mutabakata varılmıştır.

Sektörümüze ve meslektaşlarımıza katkı sağlayacak bu iş birliğinin hayırlı olmasını dileriz.

Detaylı bilgi almak ve başvuru işlemlerini başlatmak için en yakın Yapı Kredi Bankası şubesinden ofis tanımlaması yapmanız gerekmektedir. Hayırlı ve bereketli işler dileriz’

Yapı kredi ile tarihi anlaşma: Kayseri'de emlakçılara çifte kazanç!