WhatsApp'a yeni özellik geldi!

WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Bu özellik çok konuşulacak. Kayserili vatandaşlar WhatsApp'a gelecek yeni özelliği araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

WhatsApp'a yeni özellik geldi!

Popüler çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde gerçek zamanlı yapay zeka ile görsel oluşturma özelliğini kullanıcılara sunan WhatsApp kendini geliştirmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapor ise WhatsApp'ın oldukça kullanışlı yeni bir özelliği test ettiğini ortaya çıkardı. Henüz test aşamasında olan yeni özellik sayesinde WhatsApp, çevrim dışı olarak rehberinizde bulunan kişilerle belge ve medya paylaşımına yönelik yeni bir özelliği test ediyor.

Bu özellik yakınınızdaki kişilerle kolayca dosya paylaşmanızı sağlıyor. Yakınınızda bulunan kullanıcılar arasında gelişmiş dosya paylaşım deneyimi sunarak belge, fotoğraf, video ve daha fazla dosya çeşidini destekleyen bu özellik Kayserili vatandaşların oldukça ilgisini çekecek.

Kullanıcılar yakındaki diğer kişiler tarafından paylaşılan dosyaların görülüp görülmemesi konusunda tam kontrole sahip olacak. Ayrıca uygulama veri bağlantısını kullanmayacağından, kullanıcılardan uygulamaya yerel ağlarındaki cihazları algılaması ve bunlara bağlanması için izin vermeleri istenecek.

WhatsApp’ın yeni özelliği çok konuşulacak.