Whatsapp'a beklenen güncelleme geliyor! Geçmişe nasıl erişilecek?

WhatsApp yakında yeni bir mesaj görüntüleme özelliğini uygulamaya ekleyeceğini duyurdu. Yeni özellik herkesin beklediği geçmiş yazışmalara yönelik olacak. Merak edilen detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Whatsapp'a beklenen güncelleme geliyor! Geçmişe nasıl erişilecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mobil iletişimin dev isimlerinden WhatsApp, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Yeni bir güncelleme ile gündeme gelen uygulama mesajlaşmanın da ötesine geçiyor.

Anlık mesajlaşmanın öncü ismi geçmiş mesajların görülebilmesine imkan tanıyan bir özelliği yakında kullanıcılarına sunacak.

WhatsApp'ın gelecek güncellemelerinden birinde aktif hale gelecek bu özellikle birlikte, grup yöneticilerine özel bir yetki olarak sunulacak.

Gruba yeni katılan bir üye, bu özellik sayesinde grup içerisindeki önceki konuşmalara daha hızlı bir şekilde hakim olabilecek. Özellik, dinamik ve bilgi paylaşımının yoğun olduğu gruplarda etkileşimi artırarak gruba katılan üyelerin daha rahat uyumlanmasını sağlayacak.

Bu güncellemeyle beraber, yeni bir üyenin gruba katılımıyla birlikte, son bir gün içerisinde yapılan konuşmaları görmesi otomatik olarak sağlanacak. Böylece, grubun geçmiş konuşmalarına dair bilgi sahibi olmak isteyen ve yazışmaları okumak isteyen kullanıcılar, hızlı ve sorunsuz bir şekilde bu içeriklere ulaşabilecekler.