Veysel Eroğlu'ndan Büyükkılıç'a ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir dizi ziyaret çerçevesinde kente gelen önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile makamında bir araya geldi. Eroğlu'nun Başkan Büyükkılıç'ı ziyaretine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de eşlik etti.

Veysel Eroğlu'ndan Büyükkılıç'a ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2011-2018 yılları arasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu Büyükşehir Belediyesi Başkanlık girişinde karşıladı. Büyükkılıç, Eroğlu ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile Büyükşehir Belediyesi önünde bir süre görüşerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Büyükkılıç, “Sayın Bakanımıza hoş geldiniz diyorum. Gerek Büyükşehir Belediyesi’ndeki bürokratlığı döneminde, gerekse daha sonraki süreçte bakanlıkları boyutunda her zaman şehrimizle, ülkemizle ilgili emeğini esirgemeyen takdir ettiğimiz bir bakanımızdır. Kayseri’mizde sizi görmekten onur duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3