Vergi borçlarına af mı geliyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca vatandaşı heyecanlandıran haberi duyurdu. Erdursun vergi borçlarına af geleceğini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Vergi borçlarına af mı geliyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun vergi borçlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdursun’un iddiasına göre, vergi borçlarına af gelecek. İşte detaylar…

Vergi borçlarına af mı geliyor?

SGK Uzmanı Erdursun milyonlarca vergi borcu olan vatandaşa vergi borçlarında af çıkacağına dair umut verici açıklamalarda bulundu.
Erdursun X platformunda yaptığı açıklamada, 2024'ün ikinci döneminde tekrar bir yapılandırma yasasının çıkabileceğini belirtti.

Önceki dönemlerde de benzer durumların yaşandığını aktaran SGK Uzmanı Erdursun, vergi ve sigorta prim borçlarının belirli bir kısmının silinebileceğini, ancak bu durumun bir af değil, borçların yeniden yapılandırılması olduğunu vurguladı.

Erdursun paylaşımında vergi borçlarını düzenli olarak ödeyemeyenlerin banka hesaplarının bloke edilmesi ve e-haciz işlemlerinin artması gibi sorunların yaşandığını vurguladı. Erdursun, vergi düzenlemelerinde gelecekte değişikliklerin olabileceğine dikkat çekti. Bu nedenle mali durumların düzenli olarak takip edilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Vergi affı beklentisiyle milyonlarca vatandaşın dikkatle beklediği gelişmelerin ardından vergi düzenlemelerinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Vergi borçlarına af mı geliyor?