Vekil Genç ve Başkan Keskin fuarda yazarlarla bir araya geldi

Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi odağı olan 6. Kitap Fuarı'na Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ziyaret etti. Genç, fuardaki yazarlarla sohbet ederek o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Vekil Genç ve Başkan Keskin fuarda yazarlarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayseri 6. Kitap Fuarı’nı ziyaret ederek, o anları takipçileriyle paylaştı.

Vekil Genç ve Başkan Keskin fuarda yazarlarla bir araya geldi

Heyecanla beklenen Kayseri 6. Kitap Fuarı 13 Ekim’den bu yana ziyaretçilerini ağırlıyor. 10 gün sürecek kitap fuarına 504 yazarın katılacak. Ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu yazarlardan 100’ünün Kayseri’den olan yazarlar olduğu belirtiliyor. 

Kayseri Kitap Fuarı 4 kez üst üste ziyaretçi rekoru kırmıştı. Bu yıl da Kitap Fuarı’na 8 günde gelen ziyaretçilerin sayısı 795 bini aştı. Fuar sonunda katılımın 1 milyonun üzerinde olması bekleniyor.

Vekil Aşkın Genç ve İl Başkanı Feyzullah Keskin, fuardaki yazarlarla bir araya geldi. Genç o anları şu sözlerle paylaştı: ‘6. Kayseri Kitap Fuarı’nı il başkanımız Sn. Feyzullah Keskin, gazeteci-yazar büyüğümüz Sn. Recep Bulut ve Ali Karaali abimiz ile birlikte ziyaret ettik. Mustafa Balbay ve Erol Mütercimler’in stantlarını ziyaret edip, sohbet etme imkânı bulduk. Bu yıl 1 milyonun üzerinde misafiri ağırlayan fuarımızdaki tüm katılımcıları kutluyorum.’