Vatandaşlar Bakan Akar'ın yolunu kesti

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması nedeniyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim otobüsüyle kent merkezinde dolaşan Hulusi Akar'ın önü bir grup vatandaş tarafından kesildi ve Akar otobüsten indirildi.

Vatandaşlar Bakan Akar'ın yolunu kesti

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması nedeniyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim otobüsüyle kent merkezinde dolaşan Hulusi Akar’ın önü bir grup vatandaş tarafından kesildi ve Akar otobüsten indirildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, milletvekili adayı olduğu ilk dönemlerden itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi. Bir yandan Bakanlığın çalışmalarını aksatmadan sürdüren Akar, diğer yandan seçim kampanyasına da öncülük ederek, ilçe ve il merkezinde çok sayıda programa katıldı. 

Asker kökenli olması nedeniyle seçmenle kaynaşmayacağı yolunda söylentileri boşa çıkaran Akar, seçim çalışmaları boyunca vatandaşlarla çok  samimi görüntüler verdi. Kayseri halkı, sıcak ve samimi davranışları nedeniyle Bakan Akar’ı bağrına bastı. Gitti yerlerde vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Akar, seçmenlerin gönlünü kazanmayı başardı. 

Seçim çalışmalarına geceli gündüzlü bir tempo ile sürdüren Akar, bir yandan da uluslararası arenada ülke meselelerini takip etmeyi ihmal etmedi. Yurt dışındaki pek çok önemli toplantıya başkanlık eden Akar, terörle mücadelenin başarıya ulaşması noktasında da taviz vermedi. Akar’ın çalışma temposu, siyasi gözlemcilerden tam not aldı.

14 Mayıs seçimleri sonuçlandı ve Akar ile birlikte 4 AK Partili daha Kayseri’yi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmeye hak kazandı. Seçimlerden sonra seçim otobüsüyle şehir turuna çıkan Akar, Kayseri halkına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Milletvekilliği seçimleri sonuçlandı ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Bu nedenle Bakan Akar, Kayseri’de kalmayı tercih etti ve seçim çalışmalarını yeniden başlattı. Diğer bazı milletvekili adayları çalışmalarda görünmezken Bakan Akar, seçim otobüsüyle birlikte sokak sokak gezerek vatandaşları seçimlerin önemini anlattı.

Dün yine seçim otobüsüyle çalışmalara katılan Akar’ın önü bir grup Kayserili vatandaş tarafından kesildi. Bir süre Akar ile sohbet eden vatandaşlar, daha sonra Onu otobüsten indirerek fotoğraf çektirdiler. Kısa süre içerisinde kalabalığın arttığı ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin sayısının arttığı görüldü. Gördüğü ilgiden memnun olan Akar, vatandaşlara ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

HABER: YASEMİN SERBEZ