Vatandaş Zincir Marketlerdeki İndirimden Memnun mu?

Anadolu'da Z Raporu! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde temel gıda ve temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygulaması başladı. Vatandaş zincir marketlerdeki indirimden memnun mu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaş Zincir Marketlerdeki İndirimden Memnun mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Enflasyonla mücadele kapsamında 16 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında yüzde 50’ye varan indirim uygulaması başladı. 

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde cumartesi, pazar ve pazartesi uygulanan, manav reyonundaki indirimlerin de devam edeceği belirtildi. İndirim kampanyasının da 16 Ekim’den 2 Kasım’a kadar süreceğine dikkat çekildi.
İndirimli ürünlere ilişkin de bilgi verildi. İndirimlere; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinin de dahil olduğu bilgisini aktarıldı.

Anadolu’da Z Raporu olarak Kayseri’de market fiyatlarının artışı ardından, Enflasyonla Mücadele kapsamında yapılan, 16 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında uygulanacak yüzde 50 indirim hakkında vatandaşa düşüncelerini sorduk.
Vatandaş Zincir Marketlerdeki İndirimden Memnun mu? Yüzde 50 indirimden yararlanacak mı?
Vatandaş hem memnuniyetini hem şikayetlerini dile getirdi.

Marketten yeni çıkmış bir beyefendiye sorduk, ‘Tamamen yalan! Hiç aslı yok! Reklamlarını yapıyorlar’ şeklinde cevapladı.
Vatandaş Zincir Marketlerdeki İndirimden Memnun mu?
Sorumuzu yanıtlayan hanımefendi ise, ‘ yüzde 50, biraz iyi gibi’ dedi.
Bir beyefendi, ‘vatandaşın alım gücü belli bakalım deneyelim dediğiniz kadar var mı?’ şeklinde düşüncelerini belirtti. 
Mikrofonumuzu yönelttiğimiz başka bir beyefendi ise, daha fazla indirim uygulanmasından daha çok memnun olacağını söyledi.