Vali Yardımcısı Ermiş'ten kadın kooperatiflerine ziyaret!
Kayseri Vali Yardımcısı Vekili ve Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçe genelindeki çalışmaları sürdürüyor. Vali Yardımcısı Ermiş, sorumluluğu altında bulunan kadın kooperatiflerini ziyaret etti.
Kocasinan Kaymakamı olarak görev yapmakta iken Kayseri Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirilen Erdoğan Turan Ermiş, kent genelindeki kadın kooperatiflerine ziyaretler gerçekleştiriyor.
İlçe ilçe gezmeye başladı
Vali Yardımcısı Ermiş, ilk olarak Nefes Seramik Kadın Kooperatifini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Develi Kaymakamı Selim Çomaklı ile birlikte Develi Kadın Kooperatifini ziyaret eden, Ermiş, Hacılar Erciyes Kadın Kooperatifi, Kardelen Güçlü Kadınlar Kooperatifini de ziyaret etti.
Ziyaretler sürecek
Kentte faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine yönelik ziyaretlerin süreceği öğrenilirken, Ermiş, kooperatif üyelerinden gelen istek ve önerileri not aldı. Gerekli çalışmaların ise kısa zaman içerisinde başlayacağı öğrenildi.

