Vali Gökmen Çiçek'ten sert çıkış - Daha önce böyle konuşurken görmediniz!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek dün kente 5 kilo uyuşturucu getirmeye çalışan şahısların yakalanması üzerine paylaşım yaptı. Çiçek, bu paylaşıma tepki gösteren bir vatandaşa ise sert çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Vali Gökmen Çiçek'ten sert çıkış - Daha önce böyle konuşurken görmediniz!

Kayseri'de dün polis ekipleri şehirler arası otomobille şehre uyuşturucu getiren 2 kişiyi gözaltına aldı. Uyuşturucu ile mücadelede kararlılığıyla adından söz ettiren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ''Sözümüzün arkasındayız'' derken bir vatandaşa sert çıktı.

Doğu illerinden şehirler arası otomobille seyahat eden 2 şahsın kente yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. 2 şahıs söz konusu uyuşturucu maddeyi otobüsten alarak, ayrılmak istedikleri sırada ekipler tarafından yapılan operasyonla yakayı ele verdi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından ''Gereği Yapıldı'' şeklinde operasyona ait görüntüler paylaşıldı.

Gençlerin zehirlenmelerine izin vermeyeceklerini vurgulayan Vali Çiçek, ''Kayserililere bir söz vermiştik. Bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız demiştik. Sözümüzün arkasındayız.Gençlerimizi zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Teşekkürler Kayseri Emniyeti...'' dedi.

Bir vatandaş ise Çiçek'in bu paylaşımını alıntılayarak şunları kaydetti: ''O iş öyle olmuyor, garibanların evini basarak, uyuşturucu satışını engelleyemezsiniz, Sıkıyorsa, alın telefonları dinlemeye, yukarıyı temizleyin, Enfilasyon varsa, çakala, çakalık değil, mecburu köle olacak çok delikanlı var, Delikanlıyı değil, çakalları yakalayınız.''

Vatandaşın bu söylemlerine sert çıkan Çiçek, ''5 kilo uyuşturucu yakalandı. Emniyetimizin baskın yaptığı ve 5 kilo uyuşturucu yakaladığı kişimi gariban. Burada bahsettiğim miktar tam 5 kilo.'' ifadelerini kullandı.