Vali Gökmen Çiçek'ten dikkat çeken Kayserispor açıklaması

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayserispor'un bu sezon sıkıntı yaşamayacağını ve ligi yukarılarda bitireceğini söyledi. Yeni teknik direktör Burak Yılmaz'ın takıma hava kazandırdığını aktaran Vali Çiçek, yeni transferlerin de takıma güç kattığını ifade etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Vali Gökmen Çiçek'ten dikkat çeken Kayserispor açıklaması

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayserispor’un oynadığı oyun ve aldığı skorlardan dolayı memnun kaldığını belirterek, Çaykur Rizespor maçında iyi oynadıklarını söyledi.

Burak Yılmaz'ın takıma hava kazandırdığının altını çizen Vali Çiçek, yeni transferlerinde takıma güç kattığını kaydetti. Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon sıkıntı yaşamayacağını vurgulayarak, ‘Fanatik Kayserispor taraftarı olduk. Geçen hafta 3 tane gol yedik ama kötü top oynamadık. Alınan transferler takıma güç kattı. Burak hoca da acayip derecede heyecanlı geldi. Kayserispor'un bu sene çok büyük bir sıkıntısının olmayacağını, daha da yukarılara doğru çıkacağını düşünüyorum’ ifadelerini kullandı. 

Vali Çiçek, Kayserispor'a verdiği desteklerle taraftarın büyük sevgisini kazandı. Çiçek, takıma Hatayspor karşısında da başarı dileğinde bulundu.