Vali Çiçek büyük işler yaptı

Deprem bölgesinde 2 aydır görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, depremin yaralarının sarılmasında önemli çalışmalara imza attı. Çiçek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından da takdir edildi.

Vali Çiçek büyük işler yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremde 11 il büyük bir yıkıma uğradı. 50 binden fazla kişinin öldüğü yüzbinlerce kişinin de yaralandığı deprem felaketinde yaraların sarılması için devlet tüm imkanlarıyla seferber oldu.

Depremin ilk gününden itibaren Kahramanmaraş’a koordinatör Vali olarak atanan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bu bölgenin yeniden imar edilmesi için büyük çaba gösterdi. Kahramanmaraş’ta arama kurtarma ve en enkaz kaldırma işlerini önemli bir noktaya getiren Çiçek, daha sonra Elbistan’a atandı. Elbistan’da yaraların sarılmasında önemli gayretleri olan Çiçek, daha sonra  Adıyaman'a AFAD Koordinatör Valisi olarak atandı.

Vali Çiçek, 2 hafta içerisinde Adıyaman’da hem enkazın kaldırılması hem de sosyal hayatın normale dönmesi için önemli çalışmalar yürüttü. Hem devletin imkanlarını kullanan hem de işadamlarından istediği talepleri gerçekleşen Çiçek, hem halkın hem de devlet büyüklerinin takdirini topladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği Adıyaman’da Vali Çiçek’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Soylu, Çiçek’in büyük işler yaptığını dile getirerek, devlet adamlarının devleti en iyi şekilde temsil etmesi gerektiğini kaydetti.

HABER: VOLKAN TÜRKMENOĞLU