Uzun zaman sonra görüldü

Kayserispor, kar kış dinlemiyor. Sarı-Kırmızılı takım, Kasımpaşa hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uzun zaman sonra görüldü

Kayserispor’un Portekizli yıldızı Miguel Cardoso, Kasımpaşa maçını kazanacaklarını söyledi.

Antrenmanların son derece neşeli geçtiği Sarı-Kırmızılı takımda Portekizli taktik antrenmanında öyle bir gol attı ki adeta filelerin tozunu aldı. Klasını konuşturan Cardoso, galibiyet serisi yakalayıp, ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini kaydetti. Üç haftalık bir duraklamanın ardından taraftar desteğini arkalarına alarak, yeni bir çıkış yakalamayı amaçladıklarını kaydeden başarılı futbolcu, Kasımpaşa’nın çok güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Uzun zaman sonra görüldü

Taraftarlara büyük iş düştüğünü söyleyen Cardoso, şu an 36 puanlarının bulunduğunu anımsatarak, ‘Süper Lig gerçekten de çok heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Her hafta sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Biz her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Önümüzde çok zorlu bir Kasımpaşa maçı var. İyi hazırlanıyoruz, kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle galip gelerek, düşme hattından uzaklaşmayı amaçlıyoruz’ diye konuştu. 2021 yılında Dinamo Moskova’dan transfer edilen Cardoso’nun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Uzun zaman sonra görüldü

Başkan Ali Çamlı’nın, Portekizli ile masaya oturacağı ve her iki taraf için de uygun bir teklifte bulunacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Uzun zaman sonra görüldü