Uzman isim 18 Mayıs tarihine dikkat çekti – O tarihte Kayseri'de ne olacak?

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 18 Mayıs tarihini işaret ederek açıklamada bulundu. Peki 18 Mayıs'ta Kayseri'de ne olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Uzman isim 18 Mayıs tarihine dikkat çekti – O tarihte Kayseri'de ne olacak?

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tüm Türkiye’de 18 Mayıs tarihinde sonra havaların iyice ısınacağını belirtti. Peki hafta sonuna denk gelen 18 Mayıs tarihinde Kayseri’de hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Son günlerde etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağışların ardından Kayseri’de vatandaşlar havaların ne zaman ısınacağını araştırıyor.

Meteoroloji tarafından sürekli yapılan yağış uyarılarıyla Kayserililer artık soğuk havalara isyan ediyor.

Bir süre önce havaların ısınmasıyla kafası karışan Kayserililer son günlerde sürekli sağanak yağışların yaşanmasıyla ne yapacağını şaşırıyor. 

Mayıs ayında Şubat ayından kalma günler yaşayan Kayserililer her gün ne giyeceğini düşünerek Meteoroloji tarafından yapılan hava tahmin raporlarını takip ediyor.

Hava durumlarıyla ilgili X platformundan sürekli güncel açıklamalarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 18 Mayıs tarihini işaret ederek bir paylaşımda bulundu.

Ökten paylaşımında, ‘18 Mayıs'tan itibaren Ülkemizde havalar iyice ısınmaya başlıyor’ ifadelerine yer verdi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre ise hafta sonuna denk gelen 18 Mayıs tarihinde Kayseri’de yağışlı havanın etkili olacağı sonraki günlerde ise bu durumun yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacağı belirtiliyor.