Uygun: 'Kadro eksikliği yaşıyoruz'

Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun: 'Kadro eksikliği yaşıyoruz.'

Uygun: 'Kadro eksikliği yaşıyoruz'

Süper Lig’in 16’ıncı haftasında karşı karşıya gelen İ.M. Kayserispor ve Medipol Başakşehir F.K. maçı Başakşehir’in 4-1 üstünlüğüyle sona erdi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kadro eksikliğine rağmen mücadeleyi sürdürdüklerini söyledi.

Bülent Uygun’un açıklamaları şöyle:

“Seyircimizin karşısında alacağımız galibiyet yarına umutlu bakmamızı sağlayacaktı ama malum elimizdeki kadro yapısıyla ilgili yaşadığımız sıkıntılar, oyun sistemi ve taktiksel olarak bir çok şeyi denemeye çalıştık. Yediğimiz iki talihsiz gol, futbolcu kardeşlerimizi demoralize etse de, taktiksel değişiklik yaparak 2-1’i yakaladık.”

“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

“15, 16, 17 yaşlarındaki gençlerle yaptığımız bu mücadelede kalan futbolcularımızla birlikte Kayserispor’u devre arasındaki sorunlardan kurtarıp elimizden gelen bütün performansla formanın hakkını vermek için mücadeleye devam edeceğiz. Yaşadığımız kadro yapısındaki zafiyet, takımdan giden 9 yabancı, şu andaki yarı sakat olan 6 futbolcuyu düşündüğünüzde resmen bir kadro eksikliği yaşıyoruz. Ama elimizden gele

“Ben buraya kendi geleceğimi düşünerek gelmedim. Kayserispor’a nasıl bir hizmet yaparız, nasıl güzel günlere beraber çıkarız diye geldim. Kayserispor’un ekonomik anlamda daha aşağı gitmesini istemiyoruz, dolayısıyla bulabildiğimiz en doğru planlamayı yapmamız lazım. İki sene Gaziantep’te para almayan futbolcular vardı ama hiç kimse devre bitmeden takımı terk etmedi. Berna Hanım gidenlerin parasını verdi. Psikolojik olarak zorlu bir sürecin mücadelesini veriyoruz, bu mücadeleyi ben veriyorum, Berna Hanım veriyor, taraftarımız destekliyor. Ama yapılan ortada, gerçekleri görmek gerekiyor.”