Ünlü otomotiv devi iflas ediyor!

Togg'un rakiplerinden ünlü otomotiv devinin iflas etmek üzere olduğu öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ünlü otomotiv devi iflas ediyor!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un rakiplerinden olarak lanse edilen ünlü otomotiv devinin iflas bayrağını çekmek üzere olduğu öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz pek çok sektörde kan kaybına sebep oldu. Dev markalar bile teker teker ekonomiye yenik düşerek iflas etmeye başladı.

Son olarak elektrikli araç üreticisi Fisker de pandeminin gölgesinde yaşanan ekonomik krizden nasibini aldı. Kaynaklardan edinilen bilgilere göre şirket, artan mali yük ve üretimdeki aksaklıklar nedeniyle iflasın eşiğine geldi. Bu durum karşısında şirket yetkilileri, acil bir çözüm bulmak için harekete geçti.

Son bilgilere göre, Fisker’in dört farklı otomobil üreticisiyle satış görüşmeleri yaptığı ortaya çıktı. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Fisker’in iflastan kurtularak faaliyetlerine devam etmesi mümkün görünüyor.

Şirket yetkilileri, anlaşmanın 30 gün içerisinde tamamlanması gerektiğini açıklarken, bu süre zarfında herhangi bir anlaşmaya varılamazsa Fisker’in iflasının gündemde olabileceği belirtiliyor.