Ünlü İlahiyatçı Yusuf Kavaklı Vefat Etti!

Uzun zamandır sağlık problemleri nedeniyle tedavi gören ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı vefat etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Ünlü İlahiyatçı Yusuf Kavaklı Vefat Etti!

Uzun zamandır sağlık problemleri ile mücadele eden Yusuf Kavaklı, 10 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Ünlü ilahiyatçı Kavaklı’dan bugün acı haber geldi.

78 yaşında olan Yusuf Kavaklı, Beyaz TV’de Cuma günleri Nur Viral ile ‘Hayatta Her Şey Var’ programında esprili konuşma tarzıyla vatandaşlar tarafından çok seviliyordu. Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan Kavaklı, bugün sabah vefat etti. Vefatını, Nur Viral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Viral paylaşımında, ‘Çok acı bir haberle güne başladım. Çok kıymetli hocamız Yusuf Kavaklı vefat etti. Hepimizin başı sağ olsun. Rabbim kıymetli eşine ve sevdiklerine dayanma gücü versin’ ifadelerinde bulundu. Bugün, programına devam eden Viral, Yusuf Kavaklı’nın videosunu paylaşarak, ekran karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü İlahiyatçı Yusuf Kavaklı Vefat Etti!

Yusuf Kavaklı hocanın cenazesi 15 Haziran Cumartesi günü  İstanbul Fatih Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile uğurlanacak.

Biz de Kayseri Anadolu Haber ailesi olarak, Yusuf Kavaklı hocaya Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.