Ünlü gazeteci Hacı Yakışıklı, tepki gösterdi: Sporseverler uyuyor mu?

TV 100'de program yapan ünlü Gazeteci Hacı Yakışıklı, Kayseri'de antrenman yapan Fenerbahçe sporcusu Milli atlet Burcu Subatan'ın tepkisine destek verdi. Yakışıklı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Fransız sporcular için alınan başörtüsü yasağı kararına dikkat çekerek tepki gösterdi.

Ünlü gazeteci Hacı Yakışıklı, tepki gösterdi: Sporseverler uyuyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü gazeteci Hacı yakışıklı, Kayseri’yi kaleme aldı.

‘Sporseverler uyuyor mu? Bu bir millî mesele değil mi?’ başlığıyla sosyal medyadan paylaşımda bulunan Yakışıklı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Fransız sporcular için alınan başörtüsü yasağı kararına dikkat çekerek tepki gösterdi.
Yakışıklı, ‘Kayseri'de antrenman yapan Fenerbahçe sporcusu Milli atlet Burcu Subatan, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Fransız sporcular için alınan başörtüsü yasağı kararına tepki gösterdi. Burcu Subatan, Fransa Spor Bakanı Amelie Oudea Castera'nın başkent Paris'te 26 Temmuz-11 Ağustos 2024'te düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'nda Fransız sporcuların başörtüsü takamayacağı açıklamasına tepki gösterdi. Fenerbahçe Kulübü sporcusu Burcu Subatan, Fransız Bakan'ın açıklamalarını protesto ettiğini söyledi. Burcu Subatan, 12 yıldır atletizm branşında mücadele ettiğini, 8 senedir de tesettürlü olarak bu sporu sürdürdüğünü belirtti. Başörtüsü konusunda Türkiye'de hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadığını anlatan Burcu Subatan, özgürce sporunu yaptığını vurguladı.’ diyerek, sporseverlerin sessiz kalışına tepki gösterdi. 
Yakışıklı’nın bu paylaşımı kısa sürüdü viral oldu. TV 100’de program yapan ve Türkiye gündemini yakından takip eden Yakışıklı’ya başörtüsü duyarlılığı için binlerce teşekkür mesajı geldi.