Ünlü Deprem Uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş'tan Sert Tepki

Türkiye'nin önde gelen deprem uzmanlarından Dr. Ramazan Demirtaş, Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'ın, uygulamadaki kısıtlama kararına sert bir tepki ile yanıt verdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri Haber detayında…

Ünlü Deprem Uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş'tan Sert Tepki

Türkiye'nin önde gelen deprem uzmanlarından Dr. Ramazan Demirtaş, sosyal medya devi Twitter'ın yeni sahibi olan Elon Musk'a tepki gösterdi.
Demirtaş, Musk'ın Twitter'ın görünürlük kısıtlamasına karşı, “İnanın twiter'ı kapatırım” dedi. Yaptığı paylaşımlarla vatandaşı bilgilendiren Demirtaş, haklı bir eleştiride bulunarak, ‘Hem bedava bilgi paylaş, hem de #ElonMusk için ücret öde.. Mavi tık kendisinin olsun, inanın twiter'ı kapatırım yine de o ücreti ödemem" ifadesini kullandı.
Bu tartışmanın en öne çıkan seslerinden biri de, aktif bir Twitter kullanıcısı olan Dr. Ramazan Demirtaş’ın bu tepkisine kısa zamanda büyük destek geldi.  

Ünlü Deprem Uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş'tan Sert Tepki

Musk'ın, Twitter'ı satın almasının ardından platformda meydana gelen değişiklikler, kullanıcılar arasında geniş kitlelere yayılan bir tepkiye neden oldu.