Ümit Millî Takımımız, Bosna Hersek'i 4-1 Yendi

Türkiye Ümit Millî Futbol Takımı, İstanbul'daki özel maç Bosna Hersek'i 4-1 ile geçti. Emin Bayram ve Bertuğ Özgür Yıldırım'ın golleriyle bir çıkış karşılaşmasını, Türkiye futbolunun önde gelen isimlerini takip etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde...

Ümit Millî Takımımız, Bosna Hersek'i 4-1 Yendi

İstanbul'da Eyüp Stadyumu'nda oynanan heyecan dolu maçlar Ümit Milli Takımımız, Bosna Hersek'i 4-1 mağlup etti. Mücadelede millî takımımızın gollerini 45+1. dakikada Silvio Ilinkovic (KK), 50. dakikada Emin Bayram, 80 (P) ve 86. dakikalarda Bertuğ Özgür Yıldırım atarken, Bosna Hersek'in golünü 25. dakikada David Cavic kaydetti.

Karşılaşma öncesinde Ümit Millî Takım İdari Sorumlusu Cem Yücel ile Bosna Hersek U21 Millî Takım Menajeri Alija Porca arasında günün anınanet plak takdimi yapıldı. Bu nezaket dolu hareket, dostluk ve sportmenliğin önemini bir kez daha vurguladı.

Karşılaşmayı futbol camiasının önde gelen isimleri de tribünden takip etti. A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, A Millî Takım ve U21 Millî Takım İdari Müdürü Mert Tuncay, A Millî Takım Atletik Performans Antrenörü Vural Durmuş, Genç Millî Takımlar Teknik Koordinatörü Selman Coşkun ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel bu isimler arasındaydı.

Bu galibiyetle Ümit Millî Takımımız, uluslararası alanda gücümüz ve gücümüz bir kez daha göstermiş oldu. Emin Bayram ve Bertuğ Özgür Yıldırım gibi genç yeteneklerin performansını da geleceğe dair umutları artırdı.

Diğer yandan Kayserispor'un 19'luk genç stoperi Arif Kocaman da forma giydi. Kocaman, Emin Bayram 'ın yerine 84'üncü dakikada oyuna dahil oldu.