Türkiye'ye örnek olacak!

Kayseri'deki dev Yeşilay Rehabilitasyon ve Uyuşturucu Merkezi inşaatının son durumunu Vali Gökmen Çiçek yerinde inceledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Türkiye'ye örnek olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi ile birlikte, İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi'nde devam eden Yeşilay Rehabilitasyon ve Uyuşturucu Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Türkiye'nin en büyük rehabilitasyon merkezlerinden biri olması beklenen bu tesis, eski Kayseri Fen Lisesi'nin yerine inşa ediliyor.

Türkiye'ye örnek olacak!

Vali Çiçek, projenin başlangıcından bu yana her ay enaz birkaç kez İncesu'ya giderek, çalışmaları yakından takip ediyor. Vali Çiçek geçtiğimiz ay, 23 Kasım’da, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte projenin ilerleme durumunu değerlendirmişti.

Türkiye'ye örnek olacak!

Yeşilay Rehabilitasyon ve Uyuşturucu Merkezi, 18 Ağustos'ta atılan temel ile yapımına başlandı. Kaba inşaat çalışmalarının son aşamasına gelindiği öğrenildi. Rehabilitasyon merkezinin içinde, spor merkezi, ana bina, restoran, kamp ateşi, kafeterya, açık spor alanları ve ortak sosyal alanları bulunuyor. Bu büyük projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgeye büyük bir sosyal ve sağlık katkısının sağlanması hedefleniyor.

Türkiye'ye örnek olacak!

Kayseri, bu önemli sosyal proje ile Türkiye'deki uyuşturucu ile mücadelede önemli bir merkez haline gelmeye hazırlanıyor. Yeşilay Rehabilitasyon ve Uyuşturucu Merkezi'nin tamamlanması, bölge halkının yanı sıra tüm ülkeye büyük bir katkı sunacak.