Türkiye'nin dört bir yanından akın etmişlerdi! İl Müdürü Esen çalışmaları yerinde inceledi

İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, açıldığı günden bu yana bin 100'den fazla öğretmenin mesleki gelişim için Kayseri'ye akın etmesini sağlayan Kayseri Millî Eğitim Akademisi'ni ziyaret etti

İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Türkiye’nin eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen ve geçtiğimiz dönemde kapılarını açarak faaliyete başlayan Kayseri Millî Eğitim Akademisi’ni ziyaret etti. Akademi yönetimi ve eğitim kadrosuyla bir araya gelen İl Müdürü Esen, yürütülen projeler ve eğitim faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.  

Binden fazla öğretmen Kayseri'ye geldi

Türkiye genelinde az sayıda ilde kurulan ve bünyesindeki modern altyapısıyla dikkat çeken Kayseri Millî Eğitim Akademisi, kapılarını açmasıyla birlikte adeta bir eğitim merkezine dönüştü. Faaliyete geçişinin ardından Türkiye’nin dört bir yanından bin 100’den fazla öğretmen ve öğretmen adayı, mesleki hazırlık ve gelişim eğitimleri almak üzere Kayseri’ye adeta akın etti.

Öğretmenlerin hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine katkı sunan Kayseri Öğretmen Akademisi’nin nitelikli çalışmalarını son derece önemsediklerini vurgulayan Esen, eğitime sağlanan katkılardan ötürü akademi yönetimine ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.