Türkiye - Japonya maçı ne zaman? Saat Kaçta ? Hangi Kanalda?

A Millî Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu beşinci maçında Eskişehir'de konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. D grubunda haftayı bay geçecek olan Türkiye, hazırlık maçında ise Japonya ile karşılaşacak. Bu müsabaka ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda ? Detaylar haberimizde...

Türkiye - Japonya maçı ne zaman? Saat Kaçta ? Hangi Kanalda?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

A Milliler, Japonya ile oynayacağı özel maç için bugün (10 Eylül Pazar) Hollanda'ya gidecek. Milliler, yolculuk öncesi Eskişehir'de basına kapalı bir antrenman yaptı.

Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde, Yeni Eskişehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen antrenman ter idmanı şeklinde geçti ve aday kadroda yer alan tüm futbolcular çalışmada yer aldı.

Ay-Yıldızlılar, bugün saat 15.00'te Hasan Polatkan Havalimanı'ndan Hollanda'nın Maastricht Aachen Havalimanı'na yolculuk edecek, oradan da kamp yapacağı Sittard kentine geçecek.

Japonya - Türkiye maçı 12 Eylül Salı günü saat 15:20'de oynanacak.

Müsabaka Cegeka Arena Stadı'nda oynanacak. Mücadele TRT1'den naklen yayınlanacak. 

Türkiye - Japonya maçı ne zaman? Saat Kaçta ? Hangi Kanalda?

A Milli Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda beşinci maçında Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak grupta liderliğini sürdürdü. 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Türkiye, kalan 3 maçında Hırvatistan, Letonya ve Galler ile karşılaşacak.