Tuna Kiremitçi Kayseri'ye geliyor!

Kayseri konserlere doymuyor! Tuna Kiremitçi Kayseri'ye geliyor. Kayseri Tuna Kiremitçi konseri ne zaman? Kayseri Tuna Kiremitçi konseri saat kaçta? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Tuna Kiremitçi Kayseri'ye geliyor!

Kayseri’de konserler hız kesmeden devam ediyor.

Son zamanların en çok dinlenen sanatçısı Tuna Kiremitçi Kayseri’ye geliyor. Tuna Kiremitçi konser biletleri kapış kapış gidiyor. Kayseri’de gece hayatı denilince akla gelen ilk mekan ‘Jolly Joker Pub’da Tuna Kiremitçi sevenlerinin karşısına çıkacak.

Jolly Joker Pub düzenlediği konserler ile Kayseri’nin gece hayatına renk katarken başarılı şefleriyle yemeklerinin lezzetinden de söz ettiriyor.

Kayserili vatandaşlar Tuna Kiremitçi konser biletini Biletix web sitesinden yada konser tarihinde kapı girişinden temin edebilirler. Tuna Kiremitçi konser bileti ücreti 400 TL’dir. 

Tuna Kiremitçi Kayseri'ye geliyor!

Tuna Kiremitçi konseri ne zaman?

Kayseri’de Tuna Kiremitçi konseri Jolly Joker Pub’ta gerçekleşecek. Tuna Kiremitçi’nin ‘Şairin Şarkıları’ ismini verdiği albümü akustik performans ile gerçekleştirecek.

Tuna Kiremitçi büyüleyici sesiyle sevenlerine güzel bir konser vaat ediyor. Tuna Kiremitçi ‘Jolly Joker Pub’ sahnesine 25 Nisan akşamı çıkacak.

Tuna Kiremitçi konseri 25 Nisan akşamı saat 21.00’da başlayacak. Şimdiden iyi eğlenceler. 

JJ Pub Kayseri'deki etkinliklerin ücret ve rezervasyon detayı için; 0850 549 01 45 no'lu numaradan bilgi alabilirsiniz.