TÜMSİAD'da bayrak değişimi!

Türkiye Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri şubesinde bayrak değişimi yaşandı. Yeni isim kim oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

TÜMSİAD'da bayrak değişimi!

Türkiye Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri şubesinde bayrak değişimi yaşandı. Kayseri koordinatör şube başkanı değişti.

TÜMSİAD Kayseri Koordinatör Şube Başkanlığı'nda görev değişikliği yaşandı. Şube başkanı Osman Atıcı görevini İsmail Dursun'a devretti.

TÜMSİAD'da bayrak değişimi!

TÜMSİAD ekonomide üretim, istihdam ve faişzsiz finans gibi kritik konularda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşudur. Görevini birkaç yıldır yürüten Atıcı, görevini İsmail Dursun'a devretti.

Atıcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada " TÜMSİAD Kayseri Koordinatör Şube Başkanı olarak yürütmüş olduğum görevim sona ermiştir. Devir teslim töreni ile yeni başkanımız İsmail Dursun Bey görevine başlamıştır. Görevimizi layıkıyla alnımız ak bir şekilde teslim etmenin heyecan ve gururunu yaşarken, hizmet bayrağını devralan Sayın İsmail Dursun beyefendi ve ekibine başarılar diliyorum.

Başta her anımda yanımda olan ve desteğini bir an olsun esirgemeyen değerli TÜMSİAD ailesine katkı sağlayan zaman içindeki olumlu gelişmeleri takdir ederek beni yüreklendiren, eleştirileriyle daha iyisini yapmaya teşvik eden İl protokolümüze , dostlarıma, kıymetli basın mensuplarına, cesaretleri ile herkese örnek olan TÜMSİAD Kayseri Koordinatör Şube Yönetimine teşekkür eder saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.