TRT'nin Kara Ağaç Destanı Dizisi Kayseri'de mi Nevşehir'de mi çekiliyor?

Birçok ünlü sanatçının rol aldığı TRT'nin yeni dizisi Kara Ağaç Destanı'nın hangi ilimizde çekildiği tartışma konusu oldu. Kayseri ve Nevşehir medyası, dizinin kendi illerinde çekildiğine dair haberler yapıyor. Peki bu dizi gerçekten nerede çekiliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

TRT'nin Kara Ağaç Destanı Dizisi Kayseri'de mi Nevşehir'de mi çekiliyor?

TRT’nin yeni yapımlarından biri olan ve pek çok ünlü sanatçının rol aldığı Kara Ağaç Destanı dizisinin çekildiği yer, tartışma konusu oldu. Kayseri ve Nevşehir’in medya kuruluşları, dizinin kendi illerinde çekildiğine yönelik haberler yapıyor. Bu nedenle dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu.

TRT'nin Kara Ağaç Dizisi Kayseri'de mi Nevşehir'de mi çekiliyor?

TRT, iddialı bir yapımı daha ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Pek çok ünlü oyuncunun rol aldığı Kara Ağaç Destanı adlı dizi, 23 Şubat’ta TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 

Yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren'nin yaptığı dizide Olgun Şimşek başrol oyuncusu olarak seyircilerin karşısına çıkıyor. Şimşek'in yanı sıra Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav gibi birçok ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu da dizide rol alıyor.

TRT'nin Kara Ağaç Dizisi Kayseri'de mi Nevşehir'de mi çekiliyor?

Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı Karaağaç dizisi Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi’ne bağlı Soğanlı Vadisi’nde çekiliyor. Hikayesi 1970’li yıllarda geçen ve dram türünde hazırlanan duygusal yapımda Soğanlı Vadisi’nin yanı sıra Kayseri il merkezi Yeşilhisar ilçesi ve Mustafa Paşa’da da çekimler yapılıyor.

TRT'nin Kara Ağaç Dizisi Kayseri'de mi Nevşehir'de mi çekiliyor?

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, dizi setini birçok kez ziyaret ederek, çekimlere destek de verdi. Çiçek, dizinin Soğanlı’nın turizme kazandırılmasında önemli katkı sunacağını belirtti. 

Kayseri medyasında da dizi ile ilgili haberler yer aldı. Benzer şekilde Nevşehir medyasında da dizinin Nevşehir’de çekildiğine dair haberler yapıldı. Dizinin çekimlerinin büyük bölümü Soğanlı’da geçiyor. Ancak bazı çekimler için Ürgüp ve Nevşehir’deki mekanlar da kullanıldı. Bu nedenle her iki ilin medyasında da bu tarz haberler yer aldı.