Trafik büyük oranda rahatlayacak

Kayseri'nin Mimarsinan köprülü kavşağında başlayan yol genişletme projesi, Kocasinan, Sivas ve Nalçik bulvarlarının trafiklerini hafifletecek. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç', ulaşım konforunu arttırmak için yol genişletme çalışmaları yaptıklarını belirtti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Trafik büyük oranda rahatlayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğunu azaltmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. 
Özellikle şehirdeki önemli noktalardan biri olan Mimarsinan'ın köprülü kavşağında yol genişletme çalışmaları bu yoğunluğu ciddi anlamda azaltacak. Başkan Memduh Büyükkılıç'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve videolu paylaşım, büyük ilgi gördü. Yol genişletme çalışmalarında ikili şeritler, 4 şerit oluyor.  Bu çalışma trafik yoğunluğunu azaltma, ulaşım sürelerini azaltma ve kazaları önlemek için etkili bir yöntem olarak görülüyor. Mevcut iki şeritli yolun dört şeritten ayrılması, özellikle yoğun miktarda ve bu kavşakları kullanan toplu taşıma araçları için önemli fayda sağlaması amaçlanıyor. 
Büyükkılıç, ‘her şey Kayseri için’ etiketiyle ‘Kocasinan Bulvarı, Sivas Bulvarı ve Nalçik Bulvarı’nın kesişim noktası ve şehrimizin önemli kavşaklarından biri olan Mimarsinan Katlı Kavşağı’nda ulaşım konforunu arttırmak için yol genişletme çalışmaları yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde burada yolu 2 şeritten 4 şeride çıkarmış olacağız.’ ifadelerini kullandı. 
Bu sayede Kocasinan Bulvarı, Sivas Bulvarı ve Nalçik Bulvarı'nın kesişme noktasındaki ulaşım konforu artacak. 
Son olarak Sahabiye mahallesinde kentsel dönüşüm noktasında ki yol çalışması trafik yoğunluğunun azalmasına neden oldu. Bu tarz projelerin devam etmesi bekleniyor. Vatandaş, çalışmalara tam not vererek, Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.