Trabzonspor Kayserispor'un yıldızına talip oldu

Kayserispor'un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit, bu sezon gösterdiği olağanüstü performansla dikkat çekiyor. Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan genç kaleci, Süper Lig'de en çok kurtarış yapan isimlerden biri oldu. Detaylar Kayseri haberimizde!'

Trabzonspor Kayserispor'un yıldızına talip oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit, Trabzonspor’a mı gidiyor? Bu sezon olağanüstü bir performans gösteren genç kaleci, transferin gözdesi durumuna geldi.

Yapay Zeka bile Bilal'i ön plana çıkardı

Başarılı kalecisi Bilal Bayazit, bu sezonki üstün performansıyla dikkat çekiyor. Genç file bekçisiyle, Trabzonspor’un yanı sıra ve Galatasaray'ın da transfer radarında olduğu öğrenildi. Süper Lig'in ilk yarısında en çok kurtarış yapan kaleci unvanını elinde bulunduruyor. Bilal Bayazit, 41 puanla öne çıkarken, Gökhan Akkan, Fernando Muslera, Volkan Babacan ve Helton Leite'yi geride bıraktı. Kayserispor'la olan sözleşmesini geçtiğimiz sezonun ortasında 2026 yılına kadar uzatan genç file bekçisi, Comparisonator Yapay Zeka İndeks maç başı ortalama puanlarına göre Süper Lig'in ilk yarısında en iyi performans gösteren kaleciler arasında zirvede yer aldı.

Vincenzo Montella'nın yakın takibinde bulunuyor

Milli takımın da radarında olan Bilal Bayazit, teknik direktör Vincenzo Montella'nın yakın takibinde bulunuyor. Transfer döneminin hız kazandığı günlerde, genç kalecinin Kayserispor’da kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.