Tomarza'da engelli vatandaş için iki önemli adım!
Tomarzalı iş insanı Yücel Gökalp'in desteğiyle engelli vatandaş Ayşe Şaştım akülü aracına kavuştu. Belediyeden de ev girişine özel düzenleme yapıldı.
Kayseri’nin Tomarza ilçesinde hayırsever iş insanı Yücel Gökalp’in desteğiyle engelli vatandaş Ayşe Şaştım’a akülü araç hediye edildi. Yapılan yardım, hem aileyi hem de ilçe halkını sevindirdi.
Akülü sandalye Kayseri’den Tomarza’ya ulaştırıldı
Gökalp İnşaat sahibi Yücel Gökalp tarafından temin edilen akülü araç, gazeteci Murat Gürbüzler aracılığıyla Ayşe Şaştım’a ulaştırıldı. Kayseri’den Tomarza’ya getirilen araç, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç’un katkılarıyla aileye teslim edildi.
Ev girişinde düzenleme yapıldı
Akülü araçın teslim edilmesinin ardından, aracın günlük kullanımını kolaylaştırmak amacıyla belediye ekipleri de harekete geçti. Başkan Osman Koç’un talimatıyla Ayşe Şaştım’ın evinin giriş bölümünde düzenleme yapılarak sandalyeyle giriş çıkışın rahat şekilde sağlanması için gerekli çalışma tamamlandı.
Aileden teşekkür mesajı
Yapılan destek sayesinde Ayşe Şaştım, günlük yaşamında daha rahat hareket etme imkânına kavuşurken, ailesi de emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ayşe Şaştım ve babası, kendilerine bu imkanı sağlayan hayırsever iş insanı Yücel Gökalp’e, organizasyonda aracılık eden gazeteci Murat Gürbüzler’e ve ulaşım ile ev girişindeki düzenlemeyi sağlayan Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç’a minnettarlıklarını dile getirdi.
İlçede örnek gösterilen yardım, Tomarza’da dayanışma kültürünün güçlü şekilde sürdüğünü bir kez daha ortaya koydu.