Tomarza Belediye Başkanı'ndan Şık Hareket

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde göreve başlayan yeni başkan ilk talimatı ile gönülleri fethetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Tomarza Belediye Başkanı'ndan Şık Hareket

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde göreve başlayan yeni başkan ilk talimatı ile gönülleri fethetti. 
Pazar günü gerçekleşen seçimlerin ardından halk tarafından oy çokluğu ile Tomarza Belediye Başkanı seçilen İYİ Parti adayı Osman Koç’un ilk talimatı vatandaşlar tarafından takdir topladı.

Tomarza Belediye Başkanı'ndan Şık Hareket

 Başkan Koç’un mazbatasının aldıktan sonraki ilk talimatı, seçim öncesi söylediği sözü tutarak Başkan odasının kapısını söktürdü.

Vatandaşlarla arasına mesafe koymak istemeyen, belediye binalarının vatandaşlara ait olduğunu düşünen başkanların tercih ettiği bu yöntem ile Başkan Koç, dikkatleri üzerine çeken bu durum ile ilgili, ‘Tomarza ittifakı olarak bizlerin seçim vaadimizden biri olan makam odasının kapısının sökülmesiydi. Hemşerilerim bana yetkiyi verdi ve göreve başladığım ilk gün makam odasının kapısının sökülmesi talimatı verdim. Makam odasının kapısının sökülmesini ise bir belediye başkanı vatandaşından hiç bir şey saklamaması ve vatandaşın ise başkana çok kolay ulaşması için bu şekil bir uygulamaya gittik’ açıklamalarında bulundu.

Tomarza Belediye Başkanı'ndan Şık Hareket

Başkan Osman Koç, mazbatasını aldığı gün, ‘Ayırmadan, ayırmadan hep birlikte el ele, Tomarza’da yapılamayan ne varsa hepsini teker teker yapacağız…’ demişti.