Tokgöz'den transfer tahtası açıklaması!..

Kayserispor'un transfer tahtası hakkındaki son gelişmeler hakkında konuşan eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, Başkan Ali Çamlı ve yönetiminin uzun bir süredir bu konuyla uğraştığını ifade etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Tokgöz'den transfer tahtası açıklaması!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un transfer tahtasının açılması için yoğun çaba harcanıyor. Eski Basın Sözcüsü, iş insanı Mustafa Tokgöz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, transfer tahtasının açılması için 10 milyon Euro (300 milyon TL) gibi bir rakamın temininin zor olduğunu ifade etti.

Tokgöz, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve yönetiminin uzun bir süredir bu konuyla uğraştığı ve transfer tahtasının açılması için büyük çaba gösterdiğini belirtti.

Taraftarların sabırsız olduğunu ancak sona yaklaşıldığı belirten Tokgöz," 10 milyon Euro(300 milyon) Böyle bir rakamın temini zor, Abilerimiz Başkan Ali Çamlı ve yönetimi uzun bir süredir uğraşıyor. Gün geliyor birbirimize teselli veriyor, motive ediyoruz. Kolay olmadı ama sona yaklaşıldı. Taraftarız, sabırsızız. Ama az kaldı. Bence olacak." açıklamasını yaptı.