Thiam, Galatasaray'a Gözdağı Verdi – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Senegalli yıldızı Mame Thiam, hazırlık maçında Sivasspor ağlarını havalandırarak, Galatasaray'a gözdağı verdi. Tecrübeli futbolcu, taraftar desteğini arkasına alarak, sezona galibiyetle başlamak istediklerini ifade etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde…

Thiam, Galatasaray'a Gözdağı Verdi – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un Süper Lig'e hazırlık sürecindeki yıldız futbolcusu Mame Thiam, takımın Sivasspor ile oynadığı hazırlık maçında göz kamaştıran bir performans sergiledi. Senegalli golcü, attığı golle yeni sezona hazır olduğunu gösterdi. Golün yanı sıra ortaya koyduğu performansla Galatasaray'a da mesaj gönderen Thiam, formunun zirvesinde.
Kayserispor, lig öncesi son hazırlık maçında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede, gözler, geçen sezonun en golcü oyuncusu Mame Thiam üzerindeydi. Maça etkili başlayan Kayserispor, hücum organizasyonlarında etkili bir oyun sergiledi.
Mame Thiam, maçın 25. dakikasında attığı muhteşem golle formda bir görüntü verdi. 
Mame Thiam'ın etkili performansı, taraftarlara umut ve heyecan yaşattı. Galatasaray ile Süper Lig'in ilk haftasında karşılaşacak olan Kayserispor, taraftar desteğini arkasına alarak, lige başlamak istiyor.
Teknik direktör Çağdaş Atan ve taraftarlar, Mame Thiam'a güveniyor. Senegalli yıldızın etkili performansı moralleri artırırken, transfer yasağının kaldırılmasıyla birlikte alternatif bir golcü de alınması bekleniyor.