Taraftarın haftalardır beklediği o fotoğraf sonunda geldi! Kayserispor Haberleri

Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir'i 3-2 yenerek müthiş bir galibiyete imza atan Kayserispor'da bayram havası yaşanıyor. Kayserispor takımı, maçtan sonra soyunma odasında haftalardır beklenen galibiyet pozunu verdi.

Taraftarın haftalardır beklediği o fotoğraf sonunda geldi! Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kayserispor, 10 maçlık suskunluğunu Çağdaş Atan'ın takımı Başakşehir karşısında bozdu. Duckens Nazon ve Ali Karimi'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Kayserispor, zorlu deplasmandan 3-2 galip ayrılarak üst üste 10 maçtır hasretle beklediği zaferle tanıştı.

Özellikle uzatma dakikaları büyük heyecana sahne olan müsabakada, Hakem Oğuzhan Çakır'ın tartışmalı bir penaltı kararı büyük eleştiri alırken, Kayserispor'un kalecisi Bilal Bayazit, kalede adeta devleşerek Piatek'in penaltısını kurtardı ve galibiyeti korudu.

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, 10 maçlık galibiyet özlemini sonlandırarak puanını 32'ye yükseltti. Duckens Nazon'un attığı golle ikinci maçında fileleri havalandırması ise takım için olumlu bir sinyal olarak değerlendirildi.

Müsabaka sonunda Kayserisporlu futbolcular galibiyeti soyunma odasında doyasıya yaşadı. Kayserispor sosyal medya hesaplarında da galibiyet pozu paylaşıldı. Paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı.