Taraftardan büyük baskı var! Erling Moe istifa edecek mi?

Gaziantep FK karşısında son yılların en kötü futbolunu oynayan Zecorner Kayserispor, sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Maç sonunda taraftar Norveçli teknik adam Erling Moe'yu hedef aldı. Yönetim ve teknik direktörü istifaya davet eden taraftarlar, kalan 4 haftada takımı ligde tutacak bir hoca ile anlaşılmasını istiyor.

Süper Lig'de son yıllarda çoğu kez küme kalma savaşı vermesine rağmen, her seferinde verdiği reaksiyonlarla lige tutunmayı başaran Kayserispor, bu sezon ise adeta tel tel dökülüyor. Sezona Markus Gisdol ile başlayıp, sonrasında Radomir Djalovic'i takımın başına getiren yönetim, son olarak Erling Moe ile yola devam etmişti.

Mor ile 7 maça çıkan Kayserispor, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda 3 gol atabilen Kayserispor, kalesinde 14 gol gördü. 

Özellikle son oynanan Gaziantep FK maçı bardağı taşıran son damla oldu. Sahada futbolcuların kötü futbolu ve mücadelesiz oyunu, teknik direktör Moe'nun kenardan takıma hiçbir katkı verememesi ve yaptığı yetersiz hamleler taraftarı çılgına çevirdi.

Maçtan sonra taraftar çıldırdı

Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından Kayserisporlu taraftarlar yönetime ateş püskürdü. Teknik direktör Moe ile yolların ayrılması gerektiğini dile getiren camia, kalan 4 haftada takımı ligde tutacak bir isimle anlaşma yapılması, gerekirse alt yapı hocaları ile maçlara çıkılması gerektiğini vurguladı.

Taraftarın bu tepkisine yönetimin nasıl bir yaklaşımda bulunacağı merakla bekleniyor.

Moe maçtan sonra konuştu

Erling Moe ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, “İki şeyi eksik yaptık. Kolay gol yememek ve pozisyona girmek. Önümüzdeki maça odaklanmalıyız. Rizespor maçında, bu maçın yansıması olarak kadroda bazı değişiklikler göreceğiz” ifadelerini kullandı.