Talasgücü Belediyespor sahaya iniyor

Kayseri'nin 3. Lig'deki yeni temsilcisi Talasgücü Belediyespor, yeni sezon çalışmalarına 15 Temmuz'da başlayacak. Topbaşı öncesi de yeni transferleri açıklaması bekleniyor.

Talasgücü Belediyespor sahaya iniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geride kalan sezon Bölgesel Amatör Lig’de grubunda şampiyon olarak adını 3. Lig’e yazdıran Talasgücü Belediyespor, yeni sezon için kolları sıvadı. Bayram sonrası çalışmalarını hızlandıran ekip, görüşme halinde olduğu oyuncuların birçoğu ile anlaşma sağladı. Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Talasgücü Belediyespor, el sıkıştığı futbolcuları yeni sezon hazırlıkları öncesinde açıklayacak. 10-11 Temmuz tarihlerinde yeni transferlerini açıklaması beklenen Talasgücü Belediyespor, 15 Temmuz’da ise ilk antrenmanını gerçekleştirecek. 

Talasgücü Belediyespor sahaya iniyor
Teknik Direktör Halil Aslan yönetimindeki Sarı-lacivertli ekip, hasretini çektiği 3. Lig’e bu sezon kavuşurken, ilk sezonunda başarılı bir dönem geçirmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda bir kadro kurmayı planlayan Talasgücü Belediyespor, ince eleyip sık dokuyor. Transfer konusunda titiz davranan ekip, anlaşma sağladığı isimleri kısa süre içerisinde kamuoyuna duyuracak.

Talasgücü Belediyespor’un 3.Lig 1.Grupta mücadele edeceği rakipler şu şekilde;
Talasgücü  Belediyespor
52 Orduspor FK
Aliağa Futbol A.Ş
Artvin Hopaspor
Ayvalıkgücü Belediyespor
Edirnespor
Gümüşhane Sportif A.Ş
İnegöl Kafkasspor
Karabük İdman Yurdu
Kepez Belediyespor
Kırıkkale Büyük Anadoluspor
Küçükçekmece Sinop SK
Malatya Arguvan SK
Mardin 1969 SK
Tarsus İdman Yurdu