Talas Denizspor'a sponspor

Birinci Amatör Küme takımlarından Talas Denizspor, yeni sezonda sponsorluk konusunda Aknur Panayır AVM ile anlaştı. Sponsor firmanın ortaklarından olan Murat Serçe,' Talas Denizspor'un maddi manevi her zaman yanında olacağız' ifadelerini kullandı.

Talas Denizspor'a sponspor

Aknur Panayır AVM ortaklarından Mahmut Serçe, "Kayseri'de bir züccaciye firmasının ortaklarındanım. Daha önce futbolla ilgim olduğu için Kayseri'ye de yerleştirdikten sonra günün birinde Deniz Hocamız sağ olsun yanımıza geldi. Bir kulübünün olduğundan, forma ve sponsor ihtiyaçlarının olduğundan bahsetti. Tabii biz de severek yardımcı olacağımızı belirttik kendisine. İlk önce forma sponsoru olarak başladık. İnşallah bu sponsorluklarımız daha sonra takımın diğer eksikleriyle de devam edecektir. Takıma destek verdikten sonra illaki iç içe olacaksınız. İşlerimiz biraz yoğun. Bu yoğunluktan fırsat buldukça takımımıza sahada da de destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah maçlara devamlı gidip geleceğiz. Takımımızı bir üst seviyeye nasıl çıkartırız onun çözümlerini bulup onun için de takımımıza destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Talas Deniz Spor Kulüp Başkanı ve A Takım Teknik sorumlusu Deniz Niğdelioğlu ise," Bu sezon kesinlikle şampiyonluk üzerine kurduk takımı. Ona göre de transferlerimizi gerçekleştirdik. Bu amaç doğrultusunda ilerliyoruz, antrenmanlarımızı yapıyoruz. Kros koşular, çeşitli sahalarda antrenman maçları yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Sponsorluk konusunda da Aknur Panayır AVM'ye ve Mahmut Serçe'ye teşekkürlerini ileten Niğdelioğlu," Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum öncelikle Mahmut Bey'e. Mahmut Bey bize her zaman kapılarını açtı. Geçen sene de bize destek verdi. Bu sene de bize maddi ve manevi anlamda desteklerini vermeye devam ediyor. " ifadelerini kullandı.

Altyapıya değinen Niğdelioğlu," Alt yapıda tüm kategorilerde yer almayı düşünüyoruz. Şu anda U18 takımımızı oluşturduk. U14 takımımızı da oluşturma yolunda gidiyoruz." dedi.

Muhammed Kösedağ