Takımdan ayrılıyor mu? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Portekizli futbolcusu Carlos Mane'nin son dönemdeki düşük performansı ve takımdaki geleceği hakkında son gelişmeler. Teknik heyet, Portekizli futbolcuyu gözden mi çıkardı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Takımdan ayrılıyor mu? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki sezon önce Kayserispor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu Carlos Mane, beklenen performansı sergileyemiyor. Mane, özellikle antrenmanlardaki yetersiz performansı nedeniyle maç kadrosuna alınmıyor. Takımının enerjisini olumsuz yönde etkilemesi, vurdumduymaz tavırlarıyla tepkileri üzerine çeken Mane, Adana Demirspor kadrosuna dahil edilmemişti.
Sakat olmamasına rağmen tercih edilmeyen Mane, milli aralardan sonra takıma geç katılması ve disiplinsiz davranışlar sergilemesi ‘Mane takımdan ayrılıyor mu?’ sorusunu da akıllara getirmişti. Bu durum, Mane’nin teknik direktör Recep Uçar’ın, gözünden düşmesine neden oldu. Carlos Mane'nin devre arasında takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise Başkan Ali Çamlı'nın vermesi bekleniyor.

Takımdan ayrılıyor mu? Kayserispor Haberleri
Takımdaki geleceği belirsiz olan Portekizli oyuncunun, biran önce kendine gelmesi gerekiyor. Kayserispor taraftarları devre arasında Portekizlinin kalıp kalmayacağını merakla bekliyor. Carlos Mane ve Kayserispor için önemli bir dönemeç önümüzdeki birkaç ay ki performans olacak. Mane, bu sezon 530 dakika süre aldığı 10 maçta 1 gol atarken, 2 de asist yaptı.