Süper Lig'den dikkat çeken Kayserispor açıklaması

Trendyol Süper Lig'de Mohdihome Kayserispor'un son dört maçtaki başarısı ve kaleci Bilal Bayazit'in etkileyici performansı üzerine dikkatleri çekiyor. Süper Lig'in resmi X hesabı, Sarı-Kırmızılı takımı paylaştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Süper Lig'den dikkat çeken Kayserispor açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig'in Resmi X hesabı, Mohdihome Kayserispor'un son dört maçta sergilediği muhteşem performansı paylaştı. Süper Lig hesabı Sarı-Kırmızılı takımın başarısı çıkışını ‘Yükseliş! Son 4 maçta 4 galibiyet’ olarak paylaştı.

Bu başarıda kaleci Bilal Bayazit, performansıyla göz dolduruyor. Süper Lig'de ilk 12 haftada en çok kurtarış yapan kaleci unvanını elinde bulunduran genç file bekçi, 53 kurtarışla takımının en güvenilir, oyuncusu oldu. Kayserispor resmi hesabı da bu başarıyı, paylaştı. Kayserispor hesabı Bilal Bayazit için, ‘Trendyol Süper Lig'de ilk 12 haftada en çok kurtarış yapan kaleci.1- Bilal Bayazıt - 53 kurtarış’ ifadelerini paylaştı. 


Süper Lig'in resmi X hesabı, geçtiğimiz günlerde gol krallığı yarışmasında Edin Dzeko ve Mauro Icardi'nin 10 golle zirvede yer aldığını paylaşmış, 9 golle Mame Thiam'ın adını anmamıştı. Bu paylaşımda tartışmalara yol açmıştı. Üst üste Kayserispor paylaşımları ‘Süper Lig hesabı hatadan döndü’ olarak yorumlandı.
Mohdihome Kayserispor'un bu etkileyici performansı, takım içindeki dostluk ve kardeşliği de ön plana çıkardı. Rekabetin ne kadar çekişmeli olduğunu bir kez daha ön plana çıkarken, kaleci Bilal Bayazit'in de A Milli takımı hak ettiği gözler önünde bulundu. Bu başarıda Başkan Ali Çamlı, teknik direktör Recep Uçar ve Kapalı Kale'nin de ne kadar büyük bir etken olduğu dikkatlerden kaçmayan ayrıntı aldı.