Süper Lig'de görülmemiş bir olay! İstanbulspor - Trabzonspor maçında yaşandı

Süper Lig'de her hafta farklı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu müsabakanın 73. dakikasında daha önce görülmemiş bir olay yaşandı.

Süper Lig'de görülmemiş bir olay! İstanbulspor - Trabzonspor maçında yaşandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in 17. haftasında ilginç bir olay yaşandı. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü - Rizespor müsabakasında hakeme yumruk atılması gündemini korurken, bugün de yine Süper Lig maçında ilginç bir olay yaşandı.

Ligin 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Müsabakanın 73. dakikasında İstanbulspor yönetimi, takımı sahadan çekti. Takım, soyunma odasına gitti. Oyuncular uzun süre başkanı ve yönetimi ikna etmek ve maça devam etmek için çabalarken, yönetim geri adım atmadı.

İstanbulspor'un maçtan çekilmesine sebep olan olay ise İstanbulsporlu futbolcunun ceza sahasında faule maruz kalması ve oyunun devam ederek Trabzonspor'un golü bulması oldu. 

Oyuncular şuanda saha içerisinde bekliyor...

Süper Lig'de yeni bir olay! Sahadan çekildiler!

İstanbulsporlu futbolcuların tamamı soyunma odasına gitti.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti.

İstanbulsporlu yetkililer hakem Ali Şansalan'a maça çıkmayacaklarını bildirdiler. Hakem triosu da soyunma odasına gitti. Müsabaka 73. dakikadan sonra oynanmadı.

Bu maç ile ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.