Stadyuma akın başladı! Kayserispor taraftarı tarih yazmaya hazırlanıyor...

Kayserispor, Çaykur Rizespor maçı öncesi büyük bir taraftar desteğiyle sahaya çıkıyor. Stadyum kapıları ne zaman açılacak?

Stadyuma akın başladı! Kayserispor taraftarı tarih yazmaya hazırlanıyor...

Kayserispor’a gönül veren taraftarlar, stadyumun yolunu tuttu. Sarı-Kırmızılı takım, bugün saat 19.00’da Çaykur Rizespor ile hayati derecede önemli bir maçta kozlarını paylaşacak.

Kayserispor’da tüm hazırlıklar tamamlandı, taraftarlar maç saatini bekliyor

Kayserispor’da tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başladı. Taraftarlar da maçın başlayacağı saati iple çekiyor. Kayserispor sevdalısı Cevdet Şenlik ve arkadaşları, stadyumun etrafında büyük bir heyecanla bekliyor. Şenlik, “Konu Kayserispor olunca saatin önemi yok çünkü konu; arma” paylaşımı yaptı.

Stadyum kapıları 17.30’da açılıyor

Stadyumun kapıları saat 17.30’da açılıyor. RHG Enertürk Enerji Stadyumu, daha önceki adıyla Kadir Has Stadyumu, bugün tarihe tanıklık edecek. 2009 yılından bu yana Kayserispor’a ev sahipliği yapan stadyuma rekor seyirci bekleniyor.
Şu ana kadar 25 binin üzerinde bilet satıldığı öğrenildi. Kayserili sporseverler, Sergej Jakirovic’in öğrencilerini yalnız bırakmayacak.

Başkan Nurettin Açıkalın’dan taraftara çağrı

Başkan Nurettin Açıkalın’ın büyük emekleriyle ayağa kalkan Kayserispor, bugün sahadan galibiyetle ayrıldığı takdirde kefenin bir ucunu yırtmış olacak. Başkan Nurettin Açıkalın, maça gelecek taraftarlara seslenerek, yığılma olmaması için daha erken hareket edilmesi tavsiyesinde bulundu.