Sosyal tesisteki fiyatları görenler şaşkınlık içerisinde kaldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait sosyal tesisteki fiyatlar dikkat çekti. İBB'ye ait sosyal tesisteki fiyatları gören Kayserili vatandaşlar şaşkınlık içerisinde kaldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Sosyal tesisteki fiyatları görenler şaşkınlık içerisinde kaldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Beşiktaş’ta açtığı sosyal tesisteki fiyatlar gündem oldu. Bu fiyatları gören Kayserili vatandaşlar şehrimize de aynı fiyat performansında kafeteryalar bekliyoruz yorumlarında bulundu.

İBB’nin Beşiktaş’ta açtığı sosyal tesisteki fiyatlar şu şekilde belirlendi; Köfte (Servis) 90 TL, Kahvaltı Tabağı 65 TL, Pide 65 TL, Hamburger 60 TL, Tost 25 TL, Çay 6 TL. Bu fiyatları gören Kayserililer şaşkınlık içerisinde kaldı.

Sosyal tesisteki fiyatlar dikkat çekti!

Kayseri’de ise belediyeye ait toplam 11 sosyal tesis bulunuyor. Bu sosyal tesislerde bulunan ürünlerin fiyatı İBB’ye ait sosyal tesislerdeki ürünlerin fiyatlarının 2 katı şeklinde satılıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir sosyal tesiste serpme kahvaltı kişi başı 250 TL, Köfte 225 TL, Tost 100 TL, Hamburger 160 TL ve Pide 130 TL’den satılıyor.

Sosyal tesisteki fiyatlar dikkat çekti!

Kayseri ve İstanbul Belediyelerine ait sosyal tesislerdeki fiyat farkı vatandaşların ‘Biz İstanbul’a taşınalım, orası daha ucuzmuş’ yorumlarına neden oldu.