Sosyal Medyada Gündem Oldu – Gökyüzündeki Bu Cisim Ne?

Muş, Hatay, Elazığ, Kocaeli ve son olarak Meksika'da gökyüzünde görüldüğü iddia edilen cismin ne olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Gökyüzünde beliren cisim sosyal medyada gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sosyal Medyada Gündem Oldu – Gökyüzündeki Bu Cisim Ne?

Muş, Hatay, Elazığ, Kocaeli ve son olarak Meksika’da gökyüzünde görüldüğü iddia edilen cisim sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar bu cismin ne olabileceğini araştırıyor.

Son zamanlarda Türkiye’nin farklı noktalarında görülen havadaki cisimler sosyal medyada merak uyandırmaya devam ediyor. İlk kez 27 Nisan’da Muş’ta görüntülenen cisim günler sonra İstanbul’da da ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada görüntüleri izleyen vatandaşlar ‘takım elbise giymiş adam’ benzetmesinde bulunuyor. Gökyüzündeki cismi Muş’ta göre vatandaş; ‘Akşam 17.00 civarında merada hayvanlarımı otlatırken anında gökyüzünde belirdi. İnsan şeklinde siyah bir cisimdi’ açıklamalarında bulundu.

Sosyal Medyada Gündem Oldu – Gökyüzündeki Bu Cisim Ne?

Muş, Hatay, Elazığ, Kocaeli ve son olarak Meksika’da görüldüğü iddia edilen cismin ne olduğu sıkça araştırılırken, ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor.